Розмістити подію →
Сьогодні 18 жовтня 2018 року
Мій дім Україна
Інформаційний портал про суспільні та культурні події в Україні
Дитячі клуби, секції, гурткиКиївська обл., Київ

«Готують всі», курси дитячої кулінарії

 

Дитячі майстер-класи розраховані для дітей віком від 6 до 13 років. Всі майстер-класи діти можуть відвідувати з батьками.

Групи до 5 чоловік, тривалість заняття — 2 год. Ціна майстер-класу — 200 грн., у вартість включено всі продукти і витратні матеріали.

А після майстер-класу буде чаювання з приготованими стравами.

На кулінарних майстер-класах діти разом з професійним кухарем готують:

  • Меню № 1 «Святковий день»:
  1. Кілька видів красивих і незвичайних канапе.
  2. «Веселі млинці» з різними начинками.
  3. Саморобна фанта.
  • Меню № 2 «Привіт, Макдональдс»
  1. Саморобні гамбургери і чізбургери з натуральним м’ясом і домашнім майонезом.
  2. Картопля фрі з томатним соусом.
  3. Мілк-шейк.
  4. Ягідне морозиво.
  • Меню № 3 «Італійські канікули»
  1. ПІЦА: тісто, соус і свою улюблену піцу кожен готує сам.
  2. Салат «Капрезе» з помідорами, моцарелою, кедровими горішками і оливковою олією.
  3. Десерт «Тірамісу» в порційних келихах.
  4. Безалкогольний коктейль «Мохіто».
  • Меню № 4 «Японська кухня»
  1. Суші з слабосоленим лососем.
  2. Маки-роли з огірком.
  3. Каліфорнійські роли з лососем.
  4. Ролл «Червоний Дракон».
  5. Трояндочки з імбиру і листочки з васабі.
  • Меню № 5 «Солодкоїжка»
  1. Фруктові шашлички з шоколадним соусом.
  2. Тортик з сухофруктами, горіхами і згущеним молоком.
  3. Пісочне печиво, прикрашене різнобарвною цукровою глазур’ю.
  • Меню № 6 «Поснідаємо?»
  1. Десерт «Чудесний день» з фруктами, вівсянкою, йогуртом і горішками.
  2. Манне суфле з апельсином та яблуком.
  3. Бананово-полуничний коктейль.
  • Меню № 7 «Подорожуємо Європою»
  1. Основи приготування салатів: легкі і барвисті салатики з домашнім майонезом в тарталетках.
  2. «Веселі млинці» з різними начинками.
  3. Бісквітні тістечка з фруктами і збитими вершками натуральними.
  • Меню № 8 «Тортик»
  1. Бісквітний тортик з фруктами та вершками.
  2. Саморобна мастика — прикраси для торта з різнокольорової мастики.
  • Меню № 9 «Вареники»
  1. Вареники з фруктами, сиром та м’ясом.
  2. Морс.

Адреса: Червонозоряний просп., 9/1, Київ
Телефон: +380 (44) 383-94-34
Сайт: icook.org.ua
Ел. пошта: manager@icook.org.ua

вгору