Розмістити подію →
‹ 
 ›
Сьогодні 27 квітня 2024 року
Мій дім Україна
Інформаційний портал про суспільні та культурні події в Україні

NK | Настя Каменських зібрала аншлаг у столиці

 
NK | Настя Каменських зібрала аншлаг у столиці

Велике шоу NK| Насті Каменських “Я — Україна” пройшло з аншлагом у столиці та допомогло зібрати кошти на тактичну медицину.

Велике шоу “Я — Україна” поєднало в собі творчі здобутки співачки за шість років існування проєкту NK. Глядачі почули україномовні та іспаномовні треки артистки, а також хіти у новому українському звучанні. Співачка багато комунікувала з публікою, кликала глядачів на сцену та сама спускалась до них в зал.

NK | Настя Каменських зібрала аншлаг у столиці Мій дім Україна

— Я дуже вдячна усім, хто прийшов! Ми не просто гарно провели час разом, а і допомогли Україні, провели аукціони, зібрали донати. Ми прожили наше спільне маленьке життя! Згадали наше безтурботне минуле, сумували і сміялись, танцювали і співали! У нас була неймовірна синергія, глядачі настільки сильно надихнули своєю енергетикою, що в мене з'явилося набагато більше ресурсу та енергії не тільки на творчість, а і на те, щоб робити добрі справи та допомагати тим, хто цього потребує! — коментує NK.

Сюрпризом для глядачів став дует NK і SWOIIA — разом артистки виконали свою спільну пісню “Сяйво”. Не зважаючи на те, що трек побачив світ буквально за тиждень до концерту, зал знав слова та хором підспівував.

Однією з найголовніших цілей шоу було зібрати гроші на потреби тактичної медицини. Адже співачка приєдналась до 40-мільйонного збору для проєкту відомої волонтерки Тати Кеплер “Птахи”. Саме туди і будуть спрямовані кошти, зібрані на цьому шоу, а також в другій частині туру «Я — Україна», який розпочнеться вже в другій половині жовтня.

Перед концертом був проведений аукціон, де продавали прапор з автографом Валерія Залужного та картину, яку написала сама співачка. Всі зібрані гроші також були направлені на потреби тактичної медицини.

Режисером-постановником шоу став креативний продюсер Євробачення 2023 від України, режисер та кліпмейкер Герман Нєнов. Вони працюють з NK вже п’ять років, але роботу такого масштаба та величини створювали вперше.

— Дуже важливо, щоб креативна індустрія України продовжувала жити, не дивлячись на війну та скрутні обставини. І не просто жити, а і видавати якісний продукт. Ми створювали це шоу з глибокою любов'ю, заклали в нього багато сенсів та цілу палітру емоцій, яку разом з нами прожив глядач. В нас вийшов крутий масштабний продукт і нехай це надихає інших митців працювати і творити для підтримки морального стану кожного українця. 


Дивіться також



вгору