Київ засвітився у ТОПі міст, де смачно готують

Британське видання The Independent внесли Київ до ТОПу найкращих гастростолиць Європи. У статті британського видання The Independent йдеться, що столиця України — одна з кращих для гастрономічного європейського туризму, повідомляє «Соцпортал».
«Адже українській кухні є чим здивувати», — пише видання.
Британцям сподобалися: вареники, свинячі вуха, борщ.
Разом із Києвом в Independent рекомендують відвідати:
- Марсель (Франція): північні африканські закуски, випічка, коржі і риба.
- Прованс (французький регіон): трюфелі з лісів Венту, оливки з Ньона, полуниця з Карпентри і диня з Кавайоні.
- Ібіца (Іспанія): кальмари, фарширований собрасад і піна-колада, приготовлену з використанням саморобного кокосового сиропу.
- Курмайор (гірський курорт в Італії): супи, полента, чорний хліб, ньокки, різотто, сир фонтіна і ковбасні вироби.
- Альта Бадіа (також італійський гірський курорт): паста і шампанське.
- Афіни (Греція): гарячий кебаб, загорнутий в пітту і зі спеціями, поданий з капучино з пінкою.
- Валетту (Мальта): паста, морепродукти, рагу з кролика.

Джерело: stopcor.org
←
Україна з «золотом» на чемпіонаті світу 2019 з джиу-джитсу в Абу-Дабі
→
В Україні зросли обсяги будівництва