Розмістити подію →
Сьогодні 8 серпня 2020 року
Мій дім Україна
Інформаційний портал про суспільні та культурні події в Україні

В Японії створили морозиво, яке не тане на спеці

 
В Японії створили морозиво, яке не тане на спеці

Японський кондитер Томіхіса Ота додав у морозиво поліфенол, який містить в собі полуниця. Так він створив морозиво, яке не тане при високих температурах. Про це повідомляє bit.ua.

Ота вирішив провести експеримент з рештками полуниці, де вже був поліфенол. Він потроху додавав його в крем, який став твердим.

А саме морозиво не тануло при температурі в 30 градусів.

Додамо, деякі дослідники вважають, що такий продукт зможе витримати вищі температури і навіть потік гарячого повітря.


Джерело: zik.ua

Дивіться також


вгору