Розмістити подію →
‹ 
 ›
Сьогодні 29 березня 2024 року
Мій дім Україна
Інформаційний портал про суспільні та культурні події в Україні

Звіт про подію буде тут…

ВиставкиКиївська обл., Київ

ADDIT EXPO 3D – 2023

30 травня – 1 червня 2023
ADDIT EXPO 3D – 2023

У Києві на території Міжнародного виставкового центру (Броварський проспект, 15, ст. метро «Лівобережна») відбудеться ADDIT EXPO 3D.

Організатором виставки є ТОВ «Міжнародний виставковий центр». Головна мета виставки - це демонстрація найкращих досягнень науки, техніки й технологій, необхідних для інноваційного розвитку економіки України, а також сприяння встановленню ділових, економічних і торгових зв’язків між вітчизняними підприємствами та країнами близького та далекого зарубіжжя.

Спеціалізована виставка дозволяє підприємствам, з одного боку, ознайомитися зі світовими новинками у своїй галузі, з іншого - надає можливість продемонструвати свої власні розробки, вивірити економічну доцільність та конкурентоспроможність своєї продукції.

Addit EXPO 3D - це виставка для тих, хто йде в ногу з часом, хто відкрив для себе простори технологій XXI століття, які найбільш динамічно розвиваються, хто усвідомлює, що третя промислова революція починається на наших очах.

Головне завдання організаторів виставки - надати можливість кожному клієнту максимально розкрити свій потенціал, заявити про свої досягнення на всю Україну, звірити свої передчуття щодо перспектив розвитку галузі з кращими світовими брендами, адаптованими, при цьому, під наш вітчизняний ринок, його потреби і можливості.

Місце проведення:
Україна, м. Київ, Міжнародний виставковий центр,
Броварський проспект, 15, станція метро «Лівобережна»

Контакти:
тел.: +38 095 268-05-87
e-mail: plast@iec-expo.com.ua, 2018@iec-expo.com.ua
https://www.iec-expo.com.ua/addit-2023.html

Адреса: просп. Броварський, 15, Київ
Телефон: (044) 201-11-61
Сайт: www.iec-expo.com.ua
Ел. пошта: reklama@iec-expo.com.ua



вгору