Розмістити подію →
‹ 
 ›
Сьогодні 25 квітня 2024 року
Мій дім Україна
Інформаційний портал про суспільні та культурні події в Україні

Аптеки повинні працювати для людей під час війни

 
Аптеки повинні працювати для людей під час війни

Наші бійці борються з ворогом на всіх фронтах!

Наші герої не шкодують ні сил, ні здоров’я, ні свого життя!

Кожен громадянин України зобов’язаний, в тяжкий час війни докладати максимум зусиль для нашої перемоги. Кожен повинен робити свою справу відповідально та добросовісно, знаючи, що від нього залежить наша перемога та життя людей нашої держави.

Нашим громадянам зараз вкрай потрібна допомога наших медиків та постачальників ліків. По всій країні зараз люди не можуть отримати потрібні ліки бо більшість аптек не працює, а ті які працюють не мають потрібного товару.

Ми звертаємось до приватних власників аптек негайно відновити роботу своїх магазинів та в повній мірі забезпечити українців потрібними ліками. Ви не маєте права відсторонюватися від своєї роботи, яка напряму є стратегічною для здоров’я нації. В Україні йде війна, всі повинні працювати на перемогу та на захист наших людей. Вам держава довірила постачати та продавати товари, які забезпечують здоров’я громадян, вам видали ліцензії на цей вид діяльності і ви зобов’язані будь якими методами виконувати свою роботу. Ваша робота це забезпечення ліками тих хто їх потребує.

Також необхідно відновити роботу інформаційних Інтернет ресурсів з відомостями про наявність препаратів та ліків, щоб зменшити черги до магазинів і дати інформацію де можливо придбати необхідні ліки.

В разі не виконання своїх обов’язків або саботажу, в період війни та запровадженого воєнного стану, держава має право відкликати дію ліцензії та вилучити наявні товари для державних потреб, без поновлення ліцензії в майбутньому. Для цих справ знайдуться нові постачальники та підприємці, що зуміють надавати данні послуги більш відповідально та чесно.

Маємо надію, що в цей тяжкий, цей страшний час війни ми всі разом зможемо прикласти максимум зусиль і спільним фронтом, спільними діями наблизити час нашої перемоги.

Кожен з нас зробить все від нього залежне і наша країна стане вільною, сильною, розвинутою та величною.

Ми переможемо!

Слава Україні – Героям Слава!

Штаб суспільноль-політичного руху «Народна платформа національного становлення України»




вгору