Розмістити подію →
‹ 
 ›
Сьогодні 19 квітня 2024 року
Мій дім Україна
Інформаційний портал про суспільні та культурні події в Україні

Звіт про подію буде тут…

УкраїнаКиївська обл., Київ

Де провести різдвяні вихідні з дітьми?

1–22 січня 2023
Де провести різдвяні вихідні з дітьми?

Якщо ви не знаєте, куди піти з дітьми в період різдвяних свят, ця стаття для вас!
Ми підготували для вас найкращі місця для відпочинку та шопінгу в ТРЦ Art Mall для всієї сім’ї, де немає перебоїв та відключення світла. Можна безкоштовно зарядити свої пристрої, відпочити або навіть попрацювати.
Зараз ми більш детальніше про все розповімо.
WOW park

Інноваційний навчально-розважальний центр із безліччю ігрових активностей, спрямованих на розумовий та фізичний розвиток дітей будь-якого віку.
Унікальна інноваційна розробка, яка вперше застосовується в Україні, втілена величезною інтерактивною кімнатою з проекцією у форматі 360° та передбачає активний ігровий процес із реакцією на кожен рух та дотик гравця. З іншого боку – конструкторський центр ARTФАБРИКА з унікальним міні-відділенням заводу з виготовлення конструкторів, який захопить з головою як дітей, так і дорослих.
вул. Академіка Заболотного. 37, ТРЦ Art Mall
KidsWill

Це перше в Україні дитяче місто професій. Тут можна дізнатися про безліч професій, попрацювати за фахом, заробити гроші і витратити їх, як заманеться. Така ненудна форма навчання у формі гри активізує мозок для вирішення складних завдань та відкриває нові можливості, які знадобляться при виборі професії та обов'язково сподобається дітлахам.
вул. Академіка Заболотного. 37, ТРЦ Art Mall

Yu Kids Island

Перше у східній Європі розважальне містечко для дітей віком від 1 до 6 років. Розважальний майданчик розроблений японськими інженерами та дизайнерами. Усі атракціони розташовані за особливою технологією та є абсолютно безпечними. Рівень шуму, швидкість каруселів, яскравість світла та палітра кольорів – все розраховано спеціально для найменших відвідувачів.

вул. Академіка Заболотного. 37, ТРЦ Art Mall

Розважальний комплекс Cool Jumper

Це сучасний комплекс для активного відпочинку з дітьми. Тут можна випробувати силу своїх рук на безпечному скеледромі, політати на механічній тарзанці та відчути себе пружинкою на батутах.
Все відбувається під наглядом досвідчених тренерів та аніматорів.
вул. Академіка Заболотного. 37, ТРЦ Art Mall
Fort Aventura

Для тих, хто шукає святковий настрій та емоційну розрядку, пропонуємо квест-кімнату Fort Aventura.
Дитячі та дорослі Дні народження, випускні, корпоративи, Новий рік та інші події.
Закрита площадка для будь-якої погоди та пори року! Гра з повним зануренням, де учасники проходять випробування серед реалістичних декорацій.
вул. Академіка Заболотного. 37, ТРЦ Art Mall
9D cinema

Забудьте про нудні сюжети. Тут пропонують спробувати щось нове, що поглинає світ ілюзорної реальності у форматі 9D. Багатожанровий вибір на будь-який смак та вік, неймовірні спецефекти та цілий набір різноманітних емоцій для незабутнього проведення часу. Захоплюючі почуття нечіткої грані реальності та ілюзії, переміщення у часі та просторі – це 9D cinema.
вул. Академіка Заболотного. 37, ТРЦ Art Mall

Дзеркальний лабіринт
Найнезвичайніший атракціон для відвідувачів будь-якого віку. Нескінченні дзеркальні коридори з грою світла, музики та колірних ефектів заплутають навіть самого спостережливого гостя. Це справжня перевірка кмітливості, спритності та інтуїції, яка подарує нові враження.

вул. Академіка Заболотного. 37, ТРЦ Art Mall
Mars Park

Це парк для дітей та дорослих, де на вас чекають більше ста атракціонів на будь який смак: гоночні симулятори, VR атракціони, активні ігри , дитячі боулінги, призові автомати, автодром, та єдиний в Україні симулятор повітряних боїв що обертається на 720 градусів.
Марс - це світ яскравих розваг, та космічних вражень.
вул. Академіка Заболотного. 37, ТРЦ Art Mall

Контактний зоопарк «Країна ЄНОТІЯ»
Особливе місце, де можна не лише спостерігати, а й вільно спілкуватися, гладити, грати і навіть годувати тварин. На площі близько 400 кв. Найбільш товариські тварини, які щеплені та перебувають під регулярним медичним контролем, абсолютно безпечні для контакту з людьми будь-якого віку. Позитивні емоції гарантовані.
вул. Академіка Заболотного. 37, ТРЦ Art Mall
Лазертаг
Нова сучасна гра схожа до комп’ютерної, головне завдання знешкодити свого противника інфрачервоними лазерними промінями. Велика територія, стильний дизайн лабіринтів дасть Вам можливість отримати купу позитивних емоцій та адреналіну.
Лазертаг в ТРЦ Art Mall покаже Вам, як чудово провести час з сім’єю та друзями, відволіктись від сірих буднів та поринути в паралельну реальність опинившись в космічному вимірі разом з нами!
На всіх ігрових локаціях можна замовити дивовижне свято з улюбленими героями та аніматорами, або ж замовити персонального аніматора на час гри. Вам запропонують спеціально підготовлені варіанти тематичних ігрових сценаріїв, з урахуванням віку дитини, її інтересів та побажань батьків.
вул. Академіка Заболотного. 37, ТРЦ Art Mall
Роллердром
Тут можна навчитися кататися на роликах під керівництвом досвідчених інструкторів, які поділяться професійними секретами, та допоможуть опанувати різні техніки катання. Спеціальне покриття та грамотне розташування конструкцій роблять це заняття ще безпечнішим. Тут можна розвинути спритність, почуття швидкості та грамотне керування власним тілом, а також весело провести час всією родиною.
Гірськолижний клуб Proleski
Гірськолижний клуб Proleski запрошує на зимовий відпочинок з користю будь-якої пори року. У комплексі розташовані чотири високотехнологічні тренажери з професійним спорядженням, що використовується на снігу. Катання на тренажерах максимально реалістичне і водночас безпечне.
Дорослі та діти зможуть навчитися кататися на гірських лижах чи сноуборді, або відточити власну техніку катання. Заняття відбуваються під пильним наглядом кваліфікованих інструкторів.
вул. Академіка Заболотного. 37, ТРЦ Art Mall
Prostir Svitla
«Простір світла» на території ТРЦ Art Mall, де ви зможете БЕЗКОШТОВНО зарядити свої пристрої, попрацювати або просто відпочити (є безкоштовний Wi-Fi).
Безліч розваг та все в одному місці!
ТРЦ ART MALL

Хто: ТРЦ Art Mall

Де: ТРЦ Art Mall

Коли: з 01 січня 2023

Адреса: вул. Академіка Заболотного. 37
Телефон: 066-165-77-87



вгору