Розмістити подію →
‹ 
 ›
Сьогодні 19 березня 2024 року
Мій дім Україна
Інформаційний портал про суспільні та культурні події в Україні

Звіт про подію буде тут…

МузеїКиївська обл., Київ

Барви мрій. Виставка живопису Альберта-Лейзера Фельдмана

9 червня – 17 липня 2022
Барви мрій. Виставка живопису Альберта-Лейзера Фельдмана

9 червня 2022 року Музей української діаспори відновлює свою роботу та відкриває персональну виставку живопису художника Альберта-Лейзера Фельдмана «Барви мрій», яка триватиме з 9 червня по 17 липня.
Урочисте відкриття виставки та творча зустріч із автором картин відбудеться 9 червня о 16:30.
Тема експозиції - яскрава, наповнена фарбами та присмаком літньої пори. Природа є найкращим колористом, а квіти - її головна палітра. На виставці представлено натюрморти, написані в жанрі постімпресіонізму. Більше половини з них вперше постануть перед глядачем.
«Це друге відкриття довоєнної виставки, перше було заплановано на лютий 2022 року. Тоді хотілося дати відчуття радості, час був сумний і тривожний. Нині це виставка надії. Її зняли та сховали в розпал боїв під Києвом, і ось тепер ця виставка для мене - символ того, що фарби знову повертаються в поранену країну. Вона оживає та розквітає. Ще точаться бої на сході та півдні України, але весь світ уже знає, що наша Україна переможе похмуру орду рашистів. І барви мрій лише один нюанс, крихітний момент майбутнього та прекрасного відродження країни, яка виборює горем, болем та незліченними жертвами свою незалежність і я впевнений, що в неї буде прекрасне майбутнє», – розповідає художник Альберт-Лейзер Фельдман.
Організатори виставки: Музей української діаспори, Інститут розвитку громадянського суспільства імені Голди Меїр, Благодійний фонд ім. Шолом-Алейхема.
Виставка працюватиме за оновленим графіком роботи музею - з п'ятниці по неділю з 11:00 до 18:00 (каса до 17:15). У разі повітряної тривоги музей зачинятиметься, а відвідувачі будуть спрямовані до найближчого укриття.
Довідка
Живопис Альберта-Лейзера Фельдмана – це характерні портрети, емоційні пейзажі, жанрові сцени, соковиті натюрморти. Манера малювання – різноманітна і часом несподівана. Темою його творів є філософські та містичні аспекти буття. За плечима автора - групові та персональні виставки у музеях та галереях України, Франції, Ізраїлю. Картини зберігаються у приватних та музейних колекціях.

Адреса: Київ, вул. Московська, 40Б
Телефон: +380442806418
Сайт: www.facebook.com/events/992972131366299/99
Ел. пошта: museum.diaspora@gmail.com



вгору