Розмістити подію →
‹ 
 ›
Сьогодні 19 березня 2024 року
Мій дім Україна
Інформаційний портал про суспільні та культурні події в Україні

Віктор Винник і МЕРІ презентували пісню «Victoria» до Дня перемоги над нацизмом

 
Віктор Винник і МЕРІ презентували пісню «Victoria»

Про це повідомила пресслужба гурту.

Як відомо, 8 травня – День пам’яті та примирення, День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, у якій Україна постраждала чи не найбільше. Адже саме наша земля стала театром бойових дій між двома антилюдськими імперіями – тоталітарним СРСР та нацистською Німеччиною.

Здавалося, у XXI сторіччі війна у Європі неможлива, та дата 24.02.2022 перекреслила ці сподівання. російська федерація розпочала нову активну фазу окупаційної війни проти України.

Уже понад два місяці український народ героїчно боронить свою землю від загарбників. Разом зі збройним опором повстав й опір культурний. Українські виконавці створили вже сотні пісень на тему цієї війни.


Днями Віктор Винник і МЕРІ презентували новий альбом «Так, я з України», у якому зібрали найкращі соціально-патріотичні пісні з п’яти попередніх платівок.

Пісня під назвою «Victoria» увійшла до альбому «Кулями Любов…» 2014 року. Проте оскільки тематика і назва твору говорить сама за себе, його внесли і до нового альбому команди. Тому що Victoria – це Перемога, і ми неодмінно відстоїмо свою Незалежність у цій війні. Перемогли нацистів, переможемо й рашистів. Слава Україні! Смерть ворогам!

Микола Карпенко

Дивіться також



вгору